Dezinfekcija dezinsekcija i deratizacija

Dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija su složeni i pažljivo planirani postupci gdje se ništa ne prepušta slučaju.

Preventivne dezinfekcije dezinsekcije i deratizacije provode se u objektima i javnim površinama s ciljem eliminacije i suzbijanja štetnih mikroorganizama i glodavaca, virusa (čišćenje kontaminiranih površina) sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Zašto smo najbolji izbor za Vas?

Susretljivost i iskustvo našeg tima te prilagodba privatnim i poslovnim korisnicima čini nas liderima u provedbi DDD mjera.

Vrhunska i profesionalna usluga

Deratizacija, dezinfekcija i dezinsekcija su prilagođene vašim potrebama. Nakon obavljene usluge pomažemo Vam da zadržite postojeće stanje što duže.

Sigurnost na prvom mjestu

Stalo nam je do Vaše sigurnosti i sigurnosti naših zaposlenika.

Vaš novac vrijedi najviše

Kod nas ne vrijedi ono najbolje je što je najskuplje. DDD mjere koje ćemo Vam predložiti u skladu su s Vašim potrebama poštujući propise i načelo profesionalnosti.

Gdje se provode mjere dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije?

Objekti

zgrade, postrojenja, poslovni prostori, trgovine, turistički objekti

Postrojenja

za javnu vodoopskrbu i uklanjanje otpadnih voda, deponijima za odlaganje otpada

Javne površine

područja javnih površina i objekata te okolica stambenih objekata u gradovima i naseljima

Oprema i uređaji

osoba koje obavljaju gospodarske djelatnosti na području: zdravstva, odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi, ugostiteljstva, turizma, raznih obrta i usluga, športa i rekreacije i dr.

Deratizacija

Deratizacija je skup mjera za postupak suzbijanja štetnih glodavaca i smanjenja njihove populacije.

Mjere deratizacije podrazumijevaju mehaničke, fizikalne, kemijske i druge fizikalno ili građevinsko-tehničke mjere kojima se stvaraju nepovoljni uvjeti za ulaženje, zadržavanje i razmnožavanje štetnih glodavaca.

Što je potrebno za obavljanje uspješnog procesa deratizacije?

Nakon obavljenog izvida predlažemo potrebne DDD mjere koje su u skladu s Vašim potrebama i mogućnostima.
To su najčešće:

  • kombinacije otklanjanja sanitarno-higijenskih i građevinsko tehničkih nedostataka u suradnji s korisnikom
  • asanacija okoliša i infestiranog objekta
  • suzbijanje i uklanjanje štetnih glodavaca (najčešće miševa, štakora ili voluharica)

Provedbu i primjenu suvremenih, sigurnih i djelotvornih mjera provodimo u dogovoru s Vama što je moguće prije. Nakon odrađene provedbe mjera savjetujemo vas kako da postojeće stanje zadržite što je dulje moguće. To vam daje sigurnost da svojim zaposlenicima i klijentima omogućite sigurne, adekvatne i ugodne uvjete za rad.

Najčešća pitanja

Dezinfekcija prostorija i javnih površina

Dezinfekcija je postupak od javnozdravstvene važnosti koji eliminira štetne mikroorganizme u cilju zaštite od zaraznih bolesti.

Mjere dezinfekcije su prilagođenae propisanim mjerama i Vašim potrebama, stoga osigurajte prostor u kojemu živite i radite, odnosno provodite veći dio dana, angažirajući profesionalnu uslugu.

Što je potrebno za uspješan proces dezinfekcije?

Prvo provodimo sondiranje i ispitivanje postojećeg stanja gdje se upoznajemo s problemom te predlažemo potrebne DDD mjere. Mjere koje predlažemo su u skladu s Vašim potrebama i mogućnostima.

Dezinfekciju provodimo najprihvatljivijim postupcima i metodama kojima se štiti zdravlje ljudi, životinja sa što manjim utjecajem na okoliš.

Nakon obavljene dezinsefcije, uputit ćemo vas kako da postojeće stanje održite što je duže moguće.

Najčešća pitanja

Dezinsekcija prostorija i javnih površina

Dezinsekcija je postupak suzbijanja svih vrsta insekata: komaraca, žohara, mravi, muha, buha, stjenica, uholaža, osa, stršljena, stonoga, škorpiona, moljaca, krpelja itd.

Ovaj postupak provodi se s ciljem osiguranja kvalitetnih higijenskih i sanitarno-tehničkih uvjeta na površinama, u prostorima i objektima (pogotovo objektima u kojima se posluje s hranom).

O čemo treba voditi računa da bi dezinsekcija bila uspješna?

Prvo provodimo sondiranje i ispitivanje postojećeg stanja gdje se upoznajemo s problemom te predlažemo potrebne DDD mjere. Mjere koje predlažemo su u skladu s Vašim potrebama i mogućnostima.

Obzirom na zaštitu zdravlja ljudi i životinja, dezinsekcija se provodi najprihvatljivijim postupcima i metodama kojima sa što manjim utjecajem na okoliš.

Prednost pri izvedbi dezinsekcijskih radnji dat će se asanacijskim mjerama i uništavanju insekata u njihovim razvojnim oblicima (larvicidni tretmani).

Nakon obavljene dezinsekcije, uputit ćemo vas da postojeće stanje održite što je duže moguće.

Najčešća pitanja

Dogovorite profesionalnu uslugu u samo nekoliko koraka!

Profesionalna usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije dostupna vam je u nekoliko jednostavnih klikova ili nas jednostavno nazovite. Odgovorit ćemo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak
subota

Kontakt telefon