Opći uvjeti korištenja stranice

Uvodne odredbe

Dobro došli na web stranicu likomed.hr (u daljnjem tekstu WEB STRANICA ili LIKOMED.HR). Likomed.hr je u vlasništvu LIKOMED VETERINA d.o.o.. Brnaze 172, Brnaze OIB: 28686451518 MB: 01702408 (u daljnjem tekstu LIKOMED). Korištenjem ove WEB STRANICE prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s ovim općim uvjetima korištenja Stranica molimo Vas da ih ne koristite. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge WEB STRANICE.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge web stranice uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja web stranice i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja LIKOMED.HR.

Odgovornost vlasnika stranice

LIKOMED neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga WEB STRANICE.

LIKOMED zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na WEB STRANICI bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ograničenja na slobodno korištenje stranice

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga WEB STRANICE, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone
 • sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
 • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
 • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga web stranice
 • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
 • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja web stranice i korisnika.

LIKOMED zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara Uvjetima korištenja

Privatnost

LIKOMED poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Intelektalno vlasništvo nad sadržajem

Svi samoinicijativno poslani materijali (u dalnjem takstu MATERIJALI):

 • fotografije
 • videouratci
 • tekstovi
 • i drugi slični materijali

mogu ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici Likomed.hr. Pošiljatelji MATERIJALA prihvaćaju da im neće biti isplaćen nikakav honorar.

Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal za Likomed.hr jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

LIKOMED.HR poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu MATERIJALA koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva. Samoinicijativnim slanjem MATERIJALA web stranici LIKOMED.HR iskazuje se suglasnost pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću s prije navedenim stajalištima WEB STRANICE.

Poveznice

Neke od poveznica na LIKOMED.HR vode na stranice drugih web stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom LIKOMED te VLASNIK nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za poveznice na tim stranicama.

Promjene uvjeta korištenja

LIKOMED zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja web stranice. Svaka promjena bit će objavljena na adresi WEB STRANICE.

LIKOMED će povremeno putem web stranice obavijestiti posjetitelje o važnim izmjenama i dopunama Uvjeta korištenja.